Skribent

Copywriting

Behöver ni hjälp med text till exempelvis hemsida, artikel, reklam eller utskick, tveka inte att höra av er till mig. Tillsammans diskuterar vi mottagaren, önskat innehåll, ton samt planerar tidsåtgång. Stort som smått. Ge mig en ingång och jag lovar att ge maximalt tillbaka!

Skrivbakgrund

Jag är utbildad civilekonom (Stockholms Universitet) och har flera års erfarenhet från näringslivet. Min karriär började som företagsrådgivare på Handelsbanken, men jag och min chef upptäckte snart att jag tyckte att det var roligare att skriva om företagens affärer än att räkna på dem. Jag transformerade därför min karriär till att handla mer om bokstäver än siffror. I rollen som skribent och marknadskoordinator kom jag i mitt rätta element! Och på den vägen är det. 

Text är, och har genom livet alltid varit, ett stort intresse för mig. Därtill har jag respekt för att språkanvändning är ett levande hantverk och därför är min ambition att alltid ha ett skrivprojekt igång. Såsom boken (Det hon aldrig sa), konsultuppdrag och löpande texter i artikelformat här på hemsidan under rubriken – Inspo.