Foto: Ridsportfoto.se

Hästverksamheten
Mitt mål är att skapa framtida bra tävlingshästar. Jag arbetar efter ett tydligt grundsystem, men med individuell matchning inom systemet för att få varje häst att må så bra som möjligt och prestera som bäst. Fina tävlingsresultat är fantastiskt kul och en stark drivkraft för mig. Samtidigt som det inte skulle vara någonting värt utan vardagen jag har tillsammans med hästarna. Jag älskar att arbeta tillsammans med dessa underbara djur. Och jag tror stenhårt på att en allsidig träning, stark framtidstro och mycket kärlek är ovärdeliga byggstenar i målsättningen att skapa fysiskt och psykiskt långsiktigt hållbara hästar!


Träningar 
I mån av tid har jag även en del träningar. Min hästsyn är givetvis densamma, men träningsupplägget sätts i samråd med eleven och dess förutsättningar och ambition. Vissa helger, under framförallt vinterhalvåret, åker jag ut för kurser alternativt mindre clinics på andra anläggningar. Obs. För tillfället tar jag inte in några nya elever i vardagen utan hänvisar istället både nya och äldre elever välkomna till kommande kurstillfällen. Publicerar datum när det blir aktuellt här på hemsidan och på sociala medier.

Skribent
Jag är utbildad civilekonom (Stockholms Universitet) och har flera års erfarenhet från näringslivet. Främst i rollen som marknadskoordinator och skribent med inriktning marknadsföring. Text är ett stort intresse för mig och jag försöker att alltid ha ett skrivprojekt igång.

Under de senaste åren har jag arbetat på en bok, Det hon aldrig sa. Boken kom ut på marknaden 7:e september 2018. Mer information om boken, dess innehåll och var den finns att köpa finner du här: http://www.stallreje.se/boken/

 

Behöver ni hjälp med text till exempelvis hemsida, artikel, reklam eller utskick, tveka inte att höra av er till mig. Tillsammans kommer vi överens om önskat innehåll och ton samt planerar tidsåtgång. Stort som smått.

Foto: Li Sjöstrand

Evenemang
Som en del i Stall Rejes verksamhet anordnar jag olika evenemang. Ibland själv, ibland tillsammans med andra samarbetspartners. Jag är själv mycket inspirationsdriven och motiveras av att bidra till positiva sammanhang även för andra. Några exempel på tidigare anordnade aktiviteter är; After Ride, Ridning med brunch, Inspo-helg i herrgårdsmiljö och samling kring stora ridsportstävlingar på TV.

Evenemangsdelen är en mycket energigivande del och kommer att fortsätta i såväl liknande som nya former. Hästarna kommer alltid att vara en central del oavsett aktivitetens utformning. Och inspiration, glädje och gemenskap är viktiga ledord!