Häst

Hästutbildning

Jag arbetar efter ett tydligt grundsystem, men med individuell matchning inom systemet för att få varje häst att må så bra som möjligt och prestera som bäst. Jag älskar att arbeta tillsammans med dessa underbara djur. Grundridningen kommer alltid att vara prioriterad för mig i arbetet med hästarna. Det tillsammans med allsidig träning, stark framtidstro och mycket kärlek är ovärdeliga byggstenar i målsättningen att skapa fysiskt och psykiskt långsiktigt hållbara hästar!

Utbildning av häst i nytt format

Upplägget som grundform och så som idén har startat är att jag gör det så likt som möjligt ”som om hästen stod hos mig i träning”. Då rider jag hästen på banan 2-3 gånger i veckan beroende på häst och önskemål. Passen mellan gör du som ägare själv. Där kan jag iof gärna vara med och föreslå och planera lämplig plan mellan mina tillfällen. Priset för det här paket-upplägget är: 9500kr+moms (10 000kr) för 10tillfällen. Du får då dina dagar/datum ”låsta” för dig och din häst och kan på så sätt säkra upp att du får helhets-paketet. Samtidigt som det också blir lättare för dig att planera din hästvecka samt livets andra åtaganden.

Ovanstående koncept är ett upplägg som ska möjliggöra att det blir en reell skillnad på hästen och en boost för ryttaren framåt. Även om 5 veckor trots allt är en relativt kort tid i ett hästutbildningsperspektiv så upplever jag att det brukar bli väldigt fina resultat på de antal ridtillfällena. En variant på upplägget kan vara att vi delar upp passen så att du som ordinarie ryttare rider träningar för mig. Antingen rider jag de första fem passen och du de andra fem. Alternativt rider vi varannan. Eller att du tar alla. Det viktigaste är att det blir så bra som möjligt för dig och din häst framåt.

Känns det svårt att boka upp 10 pass på en gång så går det även bra att boka enstaka, säg inspo-pass. Pris för ett sådant upplägg är: 950kr+moms (1000kr)/tillfälle. Dessa kan ju även växa och bli fler gånger med tiden om man så vill.

Välkomna att höra av er och kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag! 😁