Ljudboken – Det hon aldrig sa

Just nu står grönskan i full blom och långa ljusa dagar njuts efter arbetstid eller tillsammans med semesterledigheter. Oavsett om just du kommer att arbeta hela sommaren eller ligga på bryggan de närmaste veckorna, tycker jag att du ska passa på att lyssna på ljudboken, Det hon aldrig sa. Medan du hänger tvätt, springer spåret, mockar i stallet eller reser till och från jobbet, vad vet jag 😉

Berättelsen är upplevd och inläst av mig och nytt är att det sedan den tryckta boken har tillkommit ett extra ”spår” i slutet. Låt mig ta dig med på en resa om en mor och dotters starka kärleksrelation, om psykisk ohälsa, familjehemligheter och om en kvinna med ett jäkla driv och som levde livet varje dag tills hon dog, alldeles för tidigt… Eller hade hon egentligen levt på övertid?

Ljudbokslanseringen firas med ett sommarerbjudande

  1. Ladda ner ljudboken hos någon av de vanligaste ljudboksleverantörerna, ta en skärmbild och skicka till: Dethonaldrigsa@gmail.com Alternativt ladda upp på instagram med #dethonaldrigsa och @helenareje Med den enkla handlingen får du möjligheten att helt kostnadsfritt även få den tryckta boken signerad och skickad som ett bokogram (d.v.s med brevpaket) hem till antingen dig själv eller en vän.
  2. Meddela därför i mejlet eller i Instagrams DM namn och adress till din önskade mottagare. Så får denna ett paket från dig och mig inom några dagar.

Jag önskar er en underbar sommar och en fin lyssning/läsning!

Helena