Hundträning i ridhuset

Nu finns det möjlighet att hyra Stall Rejes ridhus för träning alt. rastning av hundar. Manegen har en yta om 1200kvm och ligger helt ostört på vår gård i Knivsta.

En perforerad plåt från sargkanten hela vägen upp till taknocken ger en skön utekänsla, med den rogivande skogen omkring, men med fördelarna av att vara inomhus. Underlaget är fibersand, d.v.s en mycket finkornig sand blandad med fiberduksbitar. Vilket tillsammans med ett noggrant underhåll ger en mjuk och stabil botten och en dammfri miljö. Ledlampor i längs med hela ytan i tre rader ger ett mycket bra ljus även kvällstid.

Ridhuset hyrs ut per timme och en avgift per person. Hög tillgänglighet. Stor parkering utanför.

Hör av er till mig för förfrågningar och bokningar.

Helena Reje, helena@stallreje.se alt. 073 600 83 02

1200 kvm, underlag fibersand.