Hästinspo-helg i Roslagen

Det är dags att dra igång inspirationshelg nummer 2 i ordningen ????!

Då föregående gång visade sig vara ett lyckat koncept och där fantastiska människor tillsammans skapade en påtaglig positiv, varm, djup, rolig, spännande, lärorik, utmanande, stämningsfull, avslappnad och givande energi! Något som, i alla fall jag kände, jag vill ha mer av.

Sååå med ett liknande koncept men med ny plats (Sanda Equestrian) och innehåll bjuder jag nu in igen till Inspo ??‍♀️??! Det blir ett 24timmars all inclusive 24-25 nov (ca kl.14-14) med övernattning i helt nyrenoverade dubbelrum (i vacker energigivande lantlig miljö) yoga, föreläsningar, generösa fikabord, skaldjursbonanza, bubbel, vin, lyxfrukost och ja kanske det bästa av allt – Ett helt underbart sällskap (för det vågar jag lova att vi blir ??)!

VÄLKOMNA!! Önskar Helena

Sanda equestrian

⭐️Pris: 2750kr inkl moms
⭐️Swish till 1234668448 (Stall Reje AB)
⭐️Skriv ”inspo + ditt namn” på inbetalningen. Samt skicka mig gärna en notis om du vill dela med någon speciell person när du betalt, så jag kan bocka av platserna.
⭐️Självklart går det att få kvitto.

Denna gången, endast 10 platser ?, så först till kvarn. Senast inbetalning tor 1nov. Endast betalda platser räknas som bokade (och bindande ☝️☺️). Frågor skickas lättast här i eventet, på mejl: helena@stallreje.se eller telefon: 0736008302

?Ps. Värt att säga, det är utan medtagen häst och helt oberoende av kunskapsnivå, greninriktning, hur aktiv ryttare du är idag. Det enda som krävs är, över 18 med ett starkt hästintresse och en vilja att inspirera, inspireras eller båda delarna ?!

?Ps igen. Förstås fritt fram att bjuda in om ni vet ngn i er omgivning som inspo-helgen skulle kunna passa ?.